Jobs

Want to join our team?

Read more about our jobs below

Projektleder/tekniker til maritim elektronik

Vi søger endnu en kollega til vores team af projektledere og serviceteknikere. Stillingen er en kombineret servicetekniker og projektleder stilling og du vil komme til at indgå i alle led i produktionen af vores avancerede styresystemer til skibe.  Arbejdet omfatter design af nye anlæg, montage, test og idriftsættelse af automationsanlæg til vores kunder i nært samarbejde med vores andre udviklere, projektledere og serviceteknikere.

Vores nye kollega er formentlig automationstekniker eller maskinmester med stor interesse for software, elektronik og styresystemer til skibe. du må gerne være nyuddannet. Vi bidrager med grundig oplæring og træning. Han er pioner, iderig, værdsætter ansvar og selvstændighed samtidig med, at han bidrager til at være en værdsat del af vores dygtige team af teknikere.

Kendskab eller erfaring i følgende værktøjer bliver anset positivt:

  • See electric tegneprogram, JavaScript/HTML/CSS (Rå uden frameworks)
  • Codesys IEC 61131-3 Structured Text eller C++ eller lignende.

Har du lyst til at være en del af vores team, så skal du sende en ansøgning med CV til vores HR afdeling, hr@lyngaamarine.com

Lyngaa Marine udvikler og producerer styresystemer til skibe. Blandt vores egenudviklede produkter findes anlæg til styring af motor, propeller, ror, alarmanlæg, brændstof forbrugsmåleanlæg, tankovervågningsanlæg, generator synkroniseringsanlæg og fjernstyringsanlæg. Vi sælger og leverer anlæg til skibe over hele verdenen.

Contact us today

Lyngaa Marine – Adress – Topstykket 27, 3460 Birkerød

sales@lyngaamarine.com

+45 3990 4090