Skip to content

Jobs

Want to join our team?

Read more about our jobs below

Dynamisk maskinmester/ projektleder

Vi oplever fremgang inden for vores energi-rigtige automationsløsninger til skibe og har brug for flere maskinmestre som projektledere. Vores arbejdsdag er varierende fra kunde/leverandørkontakt til projektering, programmering og ind i mellem rejser til værfter primært i Skandinavien men også Asien og Europa. 

Hvem er vi:

Lyngaa Marine er en af Danmarks største leverandører af komplette skibsautomationssystemer til skibe. Blandt vores egenudviklede produkter findes anlæg til styring af motor, propeller og ror, hybridanlæg, alarmanlæg, brændstof forbrugsmåleanlæg, tankovervågningsanlæg, generator synkroniseringsanlæg og fjernstyringsanlæg. Vi sælger og leverer anlæg til skibe over hele verdenen

Hvad er vores værdier:

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima i top, hvor motivation, tryghed og lysten er det der får dig til at komme om morgenen. Vores produkter skal give en højere sikkerhed for skibene og være med til at reducere skibenes påvirkning af vores miljø.

Hvordan bliver dit liv hos os:

Du tilrettelægger i høj grad din egen hverdag, men bliver også en del af et team med forskellig baggrund, der sammen løfter opgaverne. Vi ved, at ingen er fuldkomne og derfor hjælper vi hinanden med at nå frem til målet. Du hjælper med din viden og dine kollegaer hjælper dig med deres viden. Når du går hjem efter en arbejdsdag føler du dig beriget af ny viden.

Hvem er du:

Du er uddannet maskinmester og har lyst være en del af en højteknologisk virksomhed, der gennem innovation og energi, til stadighed arbejder på at skabe markedets bedste løsninger inden for automation. Så er du sikkert den vi søger. 

Hvis du er interesseret:

Synes du at det kunne være spændende at blive en del af Lyngaa Marines team, eller vil du gerne høre mere om, hvordan det er at være en del af vores team, så skal du ringe til Direktør Per Christiansen eller Projektchef Henrik Worm på +4539904090 Har du lyst til at blive en del af vores team kan sende os en ansøgning med CV til vores mail hr@lyngaamarine.com

Contact us today

Lyngaa Marine – Adress – Topstykket 27, 3460 Birkerød

sales@lyngaamarine.com

+45 3990 4090