Skip to content

Jobs

Want to join our team?

Read more about our jobs below

Projektleder til maritim elektronik og automation

Vi har stor tilgang af ordre og søger derfor flere kollegaer til vores team af projektledere. Du vil som projektleder hos os komme til at indgå i alle led i produktionen af vores avancerede styre- og alarmsystemer til skibe. Arbejdet omfatter udarbejdelse af tegninger, indkøb, produktion, test af anlæg og software og til tider idriftsættelse af anlæg i nært samarbejde med de bedste værfter i hele verdenen.

Vores nye kollegaer er formentlig el-ingeniør, maskinmester, el-installatør, automationstekniker med konstruktionserfaring. Har du erfaring er det en fordel, men du må også gerne være forholdsvis nyuddannet, så bidrager vi med grundig oplæring og træning. Du skal have en naturlig nysgerrighed for elektroniske systemer og deres virkemåde. Du værdsætter ansvar og selvstændighed samtidig med, at du har lyst til at være en værdsat del af vores dygtige team projektledere og teknikere.

Vi tilbyder dig en dagligdag med fokus på god trivsel, alsidighed, faglig udfordring og meget stor arbejdsglæde i et team af de dygtigste kollegaer inden for branchen. Vi har en professionel flad virksomhedsstruktur, hvor vi respekterer, værdsætter hinanden og deler vores viden.

Har du lyst til at være en del af vores team og kultur, så skal du sende en ansøgning med CV til vores HR-afdeling, hr@lyngaamarine.com eller ringe til vores chef for projektafdelingen Henrik Worm på telefon +45 39904090

Lyngaa Marine er en af Danmarks største leverandører af komplette skibsautomationssystemer til skibe. Blandt vores egenudviklede produkter findes anlæg til energioptimering, styring af motor og propeller, alarmanlæg, brændstof forbrugsmåleanlæg, tankovervågningsanlæg, generator synkroniseringsanlæg og fjernstyringsanlæg. Vi sælger og leverer anlæg til skibe over hele verdenen.

Contact us today

Lyngaa Marine – Adress – Topstykket 27, 3460 Birkerød

sales@lyngaamarine.com

+45 3990 4090