Skip to content

Job i Lyngaa Marine

Want to join our team?

Vi har ingen ledige jobs i øjeblikket, men du er altid velkommen til at søge uopfordret.

Vores kollegaer er f.eks. uddannet el-ingeniør, maskinmester, el-installatør eller automationstekniker med konstruktionserfaring. Har du erfaring er det en fordel, men du må også gerne være forholdsvis nyuddannet, så bidrager vi med grundig oplæring og træning. Du skal have en naturlig nysgerrighed for elektroniske systemer og deres virkemåde. 

Vi har en dagligdag med fokus på god trivsel, alsidighed, faglig udfordring og meget stor arbejdsglæde i et team af de dygtigste kollegaer inden for branchen. Vi har en professionel flad virksomhedsstruktur, hvor vi respekterer, værdsætter hinanden og deler vores viden.

Har du lyst til at blive en del af vores team og kultur, kan du sende en ansøgning med CV til vores HR-afdeling, hr@lyngaamarine.com.

Lyngaa Marine er en af Danmarks største leverandører af komplette skibsautomationssystemer til skibe. Blandt vores egenudviklede produkter findes anlæg til energioptimering, styring af motor og propeller, alarmanlæg, brændstof forbrugsmåleanlæg, tankovervågningsanlæg, generator synkroniseringsanlæg og fjernstyringsanlæg. Vi sælger og leverer anlæg til skibe over hele verdenen.

Contact us today

Lyngaa Marine – Adress – Topstykket 27, 3460 Birkerød

sales@lyngaamarine.com

+45 3990 4090